Η εταιρεία «Μιτσίδης» χορηγεί το Σύνδεσμο Πολυτέκνων και το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / Η εταιρεία «Μιτσίδης» χορηγεί το Σύνδεσμο Πολυτέκνων και το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο
Τετ, 21 Νοε. 2012 02:00
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο στην παρουσία του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη, εκδήλωση κατά την οποία ο Πρόεδρος της εταιρείας «Μιτσίδης» κ. Ντίνος Μιτσίδης ανακοίνωσε την παραχώρηση προϊόντων στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 80χρονα της εταιρείας.

Η προσφορά παραχωρείται σε πολύτεκνες οικογένειες αλλά και στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας. Συγκεκριμένα η εταιρεία «Μιτσίδης» θα προσφέρει από τον προσεχή Δεκέμβρη και για ένα ολόκληρο χρόνο δωρεάν προϊόντα παραγωγής της στον Σύνδεσμο Πολυτέκνων και στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στηρίζοντας το έργο που επιτελούν.

Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία «Μιτσίδης» για τη γενναιόδωρη προσφορά της μέσα από την οποία στηρίζει έμπρακτα δύο κοινωνικούς φορείς της πόλης μας και δήλωσε ότι: «οι δύο αυτές οργανώσεις μέσα από τη δράση και τα κοινωνικά προγράμματα που εφαρμόζουν, συμβάλλουν στην προστασία και ευημερία των πολιτών, ιδιαίτερα των ευάλωτων ή των λιγότερο ευνοημένων συνανθρώπων μας. Για το Δήμο Λευκωσίας, η ανταπόκριση στα προβλήματα των δημοτών καθώς και η διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής αποτελεί προτεραιότητα ακόμη και κάτω από τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βιώνει.»

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της εταιρείας «Μιτσίδης» δήλωσε ότι «πάντοτε νοιώθαμε ότι πέρα από την επιχειρηματική μας δράση αποτελούμε και ένα ζωντανό κομμάτι της κυπριακής κοινωνίας και θεωρούμε χρέος μας να ανταποδίδουμε με κάθε τρόπο την αγάπη και εμπιστοσύνη με την οποία για τόσα χρόνια μας στηρίζει ο Κύπριος πολίτης. Αυτό το χρέος το νοιώθουμε ακόμα πιο έντονα σήμερα στους ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα μας».