9ο Boyz Stuff Show και 4η έκθεση κλασικού και σπορ αυτοκινήτου στην Πύλη Αμμοχώστου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / 9ο Boyz Stuff Show και 4η έκθεση κλασικού και σπορ αυτοκινήτου στην Πύλη Αμμοχώστου
Τετ, 03 Οκτ. 2012 04:00
Πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη σε συνεργασία με την Offsite Auto και το περιοδικό Burnout την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012, στο Δημαρχείο Λευκωσίας για τη διοργάνωση του 9ου Boyz Stuff Show και την 4η Έκθεση Κλασσικού και Σπορ Αυτοκινήτου.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης δήλωσε «ότι ο Δήμος Λευκωσίας στηρίζει την όλη διοργάνωση θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα στο κοινό της πρωτεύουσας και ειδικότερα στο νεανικό κοινό να γνωρίσει και να εκτιμήσει το κλασικό αυτοκίνητο καθώς και την εξέλιξη της βιομηχανίας του αυτοκινήτου από παλιά μέχρι το σήμερα».

Το 9ο Boyz Stuff Show και η 4η Έκθεση Κλασσικού και Σπορ Αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2012, στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου. Η έκθεση θα περιλαμβάνει συλλεκτικά κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή, αυτοκίνητα αντίκες από τις αρχές του αιώνα, μεγάλη συλλογή από supercars , προϊόντα και αξεσουάρ αυτοκινήτου, ηχοσυστήματα και άλλα επιλεγμένα προϊόντα. Επιπρόσθετα για πρώτη φορά η έκθεση θα περιλαμβάνει ειδικό τμήμα vintage προϊόντων (γραμματόσημα, comics κτλ).