Τοποθέτηση Χαρτών στον Δήμο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / Τοποθέτηση Χαρτών στον Δήμο Λευκωσίας
Δευ, 24 Σεπ. 2012 04:00
Ο Δήμος Λευκωσίας θέλοντας να διευκολύνει τη διακίνηση των ντόπιων αλλά κυρίως των ξένων επισκεπτών της Λευκωσίας, έχει τοποθετήσει χάρτες της πόλης σε κεντρικά της σημεία. Η ετοιμασία και η γενναιόδωρη παραχώρηση των 7 χαρτών έγινε μέσα στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την εταιρεία Selas Publications Ltd. 

Οι χάρτες με την ένδειξη «είστε εδώ» έχουν τοποθετηθεί στις εξής τοποθεσίες: έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου κοντά στο «ΟΧΙ», στην πλατεία Σολωμού, έξω από την Αρχιεπισκοπή και στην λεωφόρο Μακαρίου Γ’ έξω από το ξενοδοχείο Hilton. Σημειώνεται επίσης ότι έχουν δημιουργηθεί και μια σειρά άλλων μεγαλύτερης κλίμακας χάρτες που βρίσκονται στις στάσεις των λεωφορείων σε αρκετά κεντρικά σημεία της πόλης. 

Με αυτό τον τρόπο οι επισκέπτες της Λευκωσίας μπορούν κάνοντας τον περίπατο τους στους γραφικούς δρόμους της πόλης αλλά και στο κέντρο της πρωτεύουσας να ενημερώνονται για το που βρίσκονται και τα αξιοθέατα που υπάρχουν κοντά τους. 

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμος Λευκωσίας ευχαριστεί την εταιρεία Selas Publications Ltd καθώς και τη Γραμματεία της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία στην υλοποίηση των καθοδηγητικών χαρτών.