O Δήμος Λευκωσίας βράβευσε το ΑΠΟΕΛ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / O Δήμος Λευκωσίας βράβευσε το ΑΠΟΕΛ
Παρ, 22 Ιουν. 2012 00:00
Σε κλίμα ευφορίας και περηφάνιας ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από ομόφωνη απόφασή τους, τίμησαν τον ΑΠΟΕΛ για τη θριαμβευτική του πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης Champions League 2011 – 2012 και το ιστορικό πέρασμά του στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό ήταν και το σκεπτικό του Δημοτικού Συμβουλίου της βράβευσης του Λευκωσιάτικου σωματείου – ΑΠΟΕΛ.

Η τιμητική εκδήλωση έγινε το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιουνίου 2012 στο Δημαρχείο όπου απονεμήθηκε στον ΑΠΟΕΛ το Τιμητικό Μετάλλιο της Λευκωσίας καθώς και Τιμητικό Δίπλωμα. Το Τιμητικό Μετάλλιο Λευκωσίας με το Τιμητικό Δίπλωμα απονεμήθηκε από το Δήμαρχο κ. Γιωρκάτζη στον Πρόεδρο κ. Ερωτοκρίτου και τον αρχιτέκτονα της ιστορικής πορείας του ΑΠΟΕΛ, Προπονητή κ. Jovanovic. Ταυτόχρονα τιμήθηκαν ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο ΛΤΔ, ο προπονητής, η προπονητική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και άλλα στελέχη του ΑΠΟΕΛ με Τιμητικό Δίπλωμα

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, είπε, «ότι με την επιτυχία του ΑΠΟΕΛ ποδοσφαιρόφιλοι και μη, παρακολουθώντας την πορεία και τις νίκες του ΑΠΟΕΛ αντιλήφθηκαν ότι μια μικρή ομάδα αλλά και μια μικρή χώρα μπορεί να πετύχει πολλά με κοινή προσπάθεια. Ευχήθηκε στον ΑΠΟΕΛ να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ομάδας και να έχει μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον για να συνεχιστεί το όνειρο που ξεκίνησαν». 

Ακολούθως η Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Λευκωσίας κ. Σούλα Κολακίδου ανάφερε ότι το Τιμητικό Μετάλλιο της Λευκωσίας επάξια απονέμεται στον ΑΠΟΕΛ, αφού είναι υψηλή τιμητική διάκριση του Δήμου και απονέμεται σε εκείνους που προσέφεραν στην Κύπρο ή/και στο Δήμο Λευκωσίας εξαιρετικές υπηρεσίες.

Μετά την απονομή, ο κ. Ερωτοκρίτου και ο κ. Jovanovic ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη βράβευση, αλλά και τους δημότες της Λευκωσίας για την στήριξη της ομάδας τους όλα αυτά τα χρόνια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας, οι ποδοσφαιριστές, η προπονητική ομάδα, στελέχη του ΑΠΟΕΛ, επίσημοι του αθλητισμού και πολλοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ που ήθελαν να γιορτάσουν μαζί τους τη σημαντική αυτή διάκριση.