Πρώτη Συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας Αντιδήμαρχος Λευκωσίας ο Νίκος Νουρής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / Πρώτη Συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας Αντιδήμαρχος Λευκωσίας ο Νίκος Νουρής
Πεμ, 19 Ιαν. 2012 04:00
Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας πραγματοποίησε σήμερα 19 Ιανουαρίου 2012 την πρώτη του συνεδρία υπό την προεδρία του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη και παρόντων όλων των νέων Δημοτικών Συμβούλων.

Η πρώτη συνεδρία ξεκίνησε με το τελετουργικό μέρος στο οποίο ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης σε ομιλία του αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις του στους στόχους και τις επιδιώξεις κατά την πενταετία 2012 - 2016. Τόνισε ότι θα εργαστεί σκληρά και με συλλογικότητα με το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατάθεσαν επίσης ομιλίες οι εκπρόσωποι των δημοτικών ομάδων. Εκ μέρους των δημοτικών ομάδων του Δημοκρατικού Συναγερμού, η εκπρόσωπος του κα. Ελένη Λουκαϊδου, του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις, η εκπρόσωπος του κα. Μέλια Αβραάμ, του Δημοκρατικού Κόμματος, ο εκπρόσωπος του κ. Κώστας Μαύριδης. Μίλησαν επίσης οι εκπρόσωποι του ΕΥΡΩΚΟ κ. Γεώργιος Κετώνης, της ΕΔΕΚ κ. Αντώνης Αντώνη και των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Στέλιος Κολοκασίδης.

Αντιδήμαρχος Λευκωσίας εξελέγη μετά από μυστική ψηφοφορία ο κ. Νίκος Νουρής (ΔΗΣΥ) με ψήφους 18 έναντι 8 του Δημοτικού Συμβούλου του ΑΚΕΛ κ. Χρίστου Ιωσήφ και μιας αποχής.