Νέος Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης στη γωνία των οδών Αλάσιας και Ζήνωνος στους Άγιους Ομολογητές

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Νέος Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης στη γωνία των οδών Αλάσιας και Ζήνωνος στους Άγιους Ομολογητές
Πεμ, 28 Φεβ. 2013 05:00
Ο Δήμος Λευκωσίας, στo πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει για επίλυση των προβλημάτων στάθμευσης που παρουσιάζονται στα δημοτικά όρια Λευκωσίας προχώρησε στη δημιουργία Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης στη γωνία των οδών Αλάσιας και Ζήνωνος Σώζου στους Αγίους Ομολογητές. Ο Δήμος Λευκωσίας με την πολιτική για δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης θέλει για ακόμα μια φορά να συμβάλει στην αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης στην περιοχή. 

Ο χώρος αυτός, ο οποίος θα ελέγχεται από μηχανή Pay & Display θα λειτουργεί με βάση τα ακόλουθα τέλη στάθμευσης: 
Ώρες Τέλη Στάθμευσης
2 ώρες €1.50
3 ώρες €2.00
4 ώρες €2.50
6 ώρες €3.00
7 ώρες €3.50
8 ώρες €4.00
9 ώρες €4.50
10 ώρες €5.00

Για την όσο το δυνατό καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή από την αλόγιστη και παράνομη στάθμευση και για την επίτευξη των στόχων του Δήμου που δεν είναι άλλοι από την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών μας, ο Δήμος καλεί το κοινό που επισκέπτεται την περιοχή να χρησιμοποιεί το χώρο και να αποφεύγει να σταθμεύει πάνω στα πεζοδρόμια, στα σημεία που υπάρχουν κίτρινες γραμμές, συμβολές οδών και άλλες απαγορευτικές ρυθμίσεις.

Η εκστρατεία ενημέρωσης θα διαρκέσει ένα μήνα. Με τη λήξη αυτής η Υπηρεσία Τροχονόμων θα προχωρήσει σε τακτικούς ελέγχους στην περιοχή και θα καταγγέλλει τους παραβάτες.