Ευγενική Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας από τη USB BANK PLC

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Ευγενική Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας από τη USB BANK PLC
Πεμ, 19 Δεκ. 2013 16:30
Ευγενική Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας από τη USB BANK PLC
 
Η USB BANK Plc στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής της, στηρίζει οικονομικά το κοινωνικό πρόγραμμα «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας – Ουράνιο Τόξο» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.
 
Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της USB Bank Plc κ. Ανδρέας Θεοδωρίδης, παρέδωσε στον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη επιταγή ύψους 1.000 Ευρώ για την ενίσχυση του προγράμματος, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 στο Δημαρχείο Λευκωσίας.
 
Το πρόγραμμα φιλοξενεί σήμερα 58 παιδιά ευπαθών οικογενειών και προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες φροντίδας και δημιουργικής απασχόλησης. Η Τράπεζα USB BANK PLC, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη  σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, στηρίζει διαχρονικά τα προγράμματα του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, σε μια προσπάθεια να συμβάλλει στην ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.
 
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον κύριο Ανδρέα Θεοδωρίδη, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω και πιο συστηματική στήριξη του Ιδρύματος, κίνηση καθοριστικής σημασίας, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερα αντίξοες οικονομικές συνθήκες καθώς και τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες για κοινωνική προσφορά.
 
 
Από το Δήμο Λευκωσίας