Επίσκεψη του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Επίσκεψη του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Δευ, 23 Δεκ. 2013 16:30
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, υποδέχτηκε τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλο, στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας. Ο Πρόεδρος επισκέφτηκε τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων Λευκωσίας» και τα παιδιά του «Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης» του Πολυδύναμου Κέντρου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. πρόσφερε επιταγή ύψους 500 ευρώ για την ενίσχυση του Ιδρύματος. Επίσης, συνεχάρη το Δήμαρχο Λευκωσίας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Πολυδύναμου για την εξαιρετική, όπως ανέφερε, δουλειά που γίνεται. Αντάλλαξε ευχές για καλά Χριστούγεννα με τα μέλη του Κέντρου και με τα παιδιά.

Ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος Λευκωσίας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού ξενάγησαν τον Πρόεδρο και τη συνοδεία του στο κτήριο του Πολυδύναμου και τον πληροφόρησαν για όλες τις δράσεις του Ιδρύματος, τον ευχαρίστησαν θερμά για την επίσκεψη που έδωσε μια διαφορετική νότα αυτές τις γιορτινές ημέρες. Παράλληλα, ζήτησαν τη στήριξη του Δημοκρατικού Κόμματος για τη συνέχιση,  εκ μέρους του Δήμου Λευκωσίας, της προσπάθειας για παροχή ποιοτικών κοινωνικών υπηρεσιών προς τα πιο ευάλωτα μέλη του Δήμου, κυρίως αυτές τις δύσκολες οικονομικά μέρες  που διανύει ο τόπος μας.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας