Κλείσιμο του κόμβου φώτων τροχαίας στη συμβολή των οδών Κωστάκη Παντελίδη - Ρηγαίνης- Βουλγαροκτόνο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Κλείσιμο του κόμβου φώτων τροχαίας στη συμβολή των οδών Κωστάκη Παντελίδη - Ρηγαίνης- Βουλγαροκτόνο
Δευ, 21 Ιουλ. 2014 13:50
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 από τις 8:00μ.μ. μέχρι την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 στις 6:00π.μ. τμήμα της οδού Κωστάκη Παντελίδη  στη συμβολή της με τις οδούς Βασιλείου Βουλγαροκτόνου και Ρηγαίνης θα παραμείνει κλειστό για την κυκλοφορία λόγω σημαντικών έργων.
 
Η τροχαία κίνηση από την οδό Κωστάκη Παντελίδη προς Πλατεία Σολωμού – Ομήρου θα επιτρέπεται, ενώ θα απαγορεύεται η συνέχιση της ευθείας πορείας προς την οδό Ρηγαίνης. Επίσης, η τροχαία κίνηση από τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου με κατεύθυνση την Πλατεία Σολωμού θα επιτρέπεται μόνο μέχρι την είσοδο του Δημόσιου Χώρου Στάθμευσης Τρίπολις. Η τροχαία κίνηση προς την παλιά πόλη θα διοχετεύεται από την οδό Αρσινόης (γωνία με το Κινηματοθέατρο Παλλάς). Στα φώτα τροχαίας στη συμβολή Λεωφ. Ομήρου με Πλατείας Σολωμού θα απαγορεύεται η στροφή αριστερά και η είσοδος των οχημάτων στην Πλατεία Σολωμού.
 
Η οδός Ρηγαίνης θα παραμείνει ανοικτή για τη διέλευση των οχημάτων με κατεύθυνση από Πλατεία Ελευθερίας προς Πύλη Πάφου ενώ στη συμβολή της με τον οδό Βασιλείου Βουλγαροκτόνου θα απαγορεύεται η στροφή προς τα αριστερά (Πλατεία Σολωμου).
 
Να σημειωθεί ότι ο Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης Τρίπολις καθώς και ο σταθμός των Λεωφορείων θα λειτουργούν κανονικά.
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα της τροχαίας. 
 
Ο Δήμος απολογείται για την τυχόν ταλαιπωρία και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής και της Λευκωσίας γενικότερα.