Καλοκαιρινή Εκδήλωση με το σχήμα SAffrAn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Καλοκαιρινή Εκδήλωση με το σχήμα SAffrAn
Πεμ, 24 Ιουλ. 2014 13:00
Ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνει στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 στην Πλατεία Φανερωμένης στις 8:30 το βράδυ μουσική βραδιά με το σχήμα SAffrAn.
 
Το σχήμα SAffrAn δεν μπορεί να χαρακτηριστεί οτιδήποτε άλλο εκτός από  Μεσογειακό. Οι μουσικές σχολές, οι επιρροές καθώς και η καταγωγή των πέντε μουσικών από την Αυστρία, Ιταλία, Γαλλία και την Χώρα των Βάσκων, συνθέτουν ένα απίστευτο και ενθουσιώδες μείγμα ρυθμών και τραγουδιών που ενθουσιάζουν το κοινό από όπου  και αν προέρχεται.
Το σχήμα SAffrAn συνηθίζει να μαγειρεύει εύγευστα θεατρικά μουσικά πιάτα κάθε μέρα. Με την διαφορετική υφή των μουσικών τους οργάνων εμπλουτίζουν παραδοσιακά φολκλορικά και γαλλικά τραγούδια ιδιαίτερα με μεσογειακούς ρυθμούς. Στο μενού τους έχουν επίσης νέα πιάτα με σπιτικά -αυθεντικά και πρωτότυπα μείγματα. Το μπόλικο χιούμορ των SAffrAn είναι το μυστικό της επιτυχίας τους, που σαν καλό κρασί γίνεται καλύτερο με τα χρόνια.
 Οι SAffrAn «μαγειρεύουν» αυτό το διάστημα σε μουσικές σκηνές, θέατρα, μπαρ και στους δρόμους της Βαρκελώνης. Σε χωριά της Καταλονίας παρουσιάζονται επίσης σε πολιτιστικά κέντρα, τοπικά φεστιβάλ κ.α., ενώ έχουν παρουσιαστεί  και σε διάφορα φεστιβάλ εκτός Ισπανίας
Arnim Scheidel (Αυστρία): βιολί, φωνή, μπρίκια
Francesca Frigeri (Ιταλία): φωνή τσαγέρα
Manu Barandiaron (Χώρα των Βάσκων): τσέλο, φωνή, ρούμπα
Don Raphael (Γαλλία): ακορντεόν, κουτί κρασιού, φωνή
Martial Larbourlette-Mehat (Γαλλία): κιθάρα, μπουκάλια
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.