Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Λευκωσίας
Παρ, 25 Ιουλ. 2014 13:55
Ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνει για το μήνα Αύγουστο πολιτιστικές εκδηλώσεις σε συνοικίες και πλατείες της πόλης.
 
Την Πέμπτη 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία έθνικ SAffrAn στην Πλατεία Φαβερωμένης.
 
Την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014 θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση του Σατιρικού Θεάτρου «Λήδρας και Ρηγαίνης», έργο του Ανδρέα Κουκίδη,  στο υπαίθριο Θέατρο της Πύλης Αμμοχώστου.
 
Τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 θα πραγματοποιηθεί συναυλία «Τα μεγάλα τραγούδια» με ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική με το Δημήτρη Φανή στην Πλατεία Παλουριώτισσας.
 
Τη Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 θα πραγματοποιηθεί το Amalgamation Project με έθνικ ήχους και προβολή mapping στην αυλή του ΕΤΕΚ, πλησίον του Δημοτικού Κέντρων Τεχνών στην παλιά Λευκωσία. 
 
Την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014 θα παρουσιαστεί η μουσικοχορευτική παράσταση «Το λαϊκό ταβερνείο» από τον Πολιτιστικό Όμιλο Αθανασία στην Πλατεία Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί.   
 
Την Τετάρτη 27 Αυγούστου ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις του μήνα Αυγούστου με την εκδήλωση Audio Visual Performance με την μπάντα Fuzz Bus και τη χορευτική μουσική του Dj Costios o Pikatillis στο Δημόσιο Κήπο Λευκωσίας.
 
Όλες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 8.30μ.μ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. 
 
Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy για να ενημερώνεστε για τις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται εντός των δημοτικών ορίων του, όπως επίσης, μπορείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο με όλα τα νέα του Δήμου στο http://www.nicosia.org.cy/el-GR/news/newsletter/. Επίσης, ακολουθείστε μας στο facebook https://www.facebook.com/NicosiaMunicipality.