Δήλωση για αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το φεστιβάλ Μπύρας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Δήλωση για αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το φεστιβάλ Μπύρας
Πεμ, 28 Αυγ. 2014 15:45
Με στόχο την αποκατάσταση της αλήθειας αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με το φεστιβάλ Μπύρας μετά τις κακοπροαίρετες και ανυπόστατες δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Display Art κατά τη διάρκεια της χθεσινής δημοσιογραφικής διάσκεψης και δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ.

Ο Δήμος Λευκωσίας ήταν πάντοτε βοηθητικός στον προηγούμενο διοργανωτή του φεστιβάλ, εταιρεία Display Art,  με την παραχώρηση δωρεάν τόσο του χώρου διεξαγωγής του φεστιβάλ και την παροχή κάθε τεχνικής και άλλης βοήθειας, (ηλεκτρισμό, καθαριότητα, κλπ) για τα έτη 2011, 2012 και 2013.

Τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν αφορούσαν το ωράριο λειτουργίας και την ένταση της μουσικής, τα οποία δεν κρατήθηκαν στα πλαίσια της άδειας μεγαφώνων του Έπαρχου Λευκωσίας και σαν αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι της περιοχής αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα κατά τις μέρες του φεστιβάλ, κάτι που επανειλημμένα υποδείχτηκε στην εταιρεία Display Art.

Δυστυχώς παρά την οικονομική βοήθεια του Δήμου και την χορηγία της ΕΤΑΠ η εταιρεία Display Art υπέβαλε αρνητικούς λογαριασμούς για τις τρεις συνεχείς  χρονιές και ο Διευθύνων Σύμβουλος έκανε σαφές ότι δεν ήθελε να ξανασυνδιοργανώσει το φεστιβάλ μαζί με τους επίσημους φορείς της πόλης.

Ο φετινός οργανωτής έχει επιλεγεί από το ΕΒΕΛ και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λευκωσίας (ΕΤΑΠ).

Με κανένα τρόπο δεν δεχόμαστε τις κατηγορίες που εκφράστηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη οι οποίες είναι εντελώς αναληθείς και δεν χρήζουν περαιτέρω σχολιασμού.

Το Nicosia Beer Fest 2014 διοργανώνεται από τον από τις 10 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2014 στην Τάφρο Κωστάντζα με πλούσιο πρόγραμμα.