Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του νέου Δημαρχείου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του νέου Δημαρχείου
Δευ, 06 Οκτ. 2014 11:20
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι στα πλαίσια των εργασιών ανέγερσης του Νέου Δημαρχείου Λευκωσίας, τμήμα της οδού Ισαάκιου Κομνηνού θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 από τις 6:00πμ - 3:00μμ. για αναγκαίες εργασίες. Για σκοπούς ρύθμισης της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο αυτή, θα γίνουν προσωρινές τροποποιήσεις στις μόνιμες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της περιοχής, ως ακολούθως:

Οδός Ισαακίου Κομνηνού, κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς  μέχρι την συμβολή της με την  οδό Αποστόλου Βαρνάβα.
Οδός Ισαακίου Κομνηνού, μονόδρομος από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς  μέχρι την συμβολή της με την  οδό Διογένους, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Διογένους.
Οδός Επτανήσου, μονόδρομος από την οδό Ισαακίου Κομνηνού μέχρι την οδό Δημαρχίας, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Δημαρχίας.
Οδός Επτανήσου, διπλής κατεύθυνσης από την οδό Δημαρχίας μέχρι την οδό Παλιάς Ηλεκτρικής.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αναζωογόνησης των Περιοχών κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής 2009 – 2014 και το Δήμο Λευκωσίας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα 22797550 Μαρία Κουκουμά, και να επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας www.nicosia.org.cy. 

Ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζει τη λύπη του για τυχόν ταλαιπωρία που θα προκληθεί στο κοινό.