«Φαγητό από καρδιάς» και στη Λευκωσία από το Stelios Philanthropic Foundation - 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / «Φαγητό από καρδιάς» και στη Λευκωσία από το Stelios Philanthropic Foundation - 23 Σεπτεμβρίου 2014
Κυρ, 05 Οκτ. 2014 12:00
Με στόχο να βοηθήσει ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου ιδρυτής του Stelios Philanthropic Foundation υλοποιεί και στη Λευκωσία το φιλανθρωπικό πρόγραμμα «Φαγητό από καρδιάς» (Food from the heart).

Χωρίς καμιά κοινωνική διάκριση και κριτήρια, το «Φαγητό από καρδιάς» που χρηματοδοτείται από το Stelios Philanthropic Foundation, προσφέρει σε κάθε συνάνθρωπο μας που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση ένα δωρεάν γεύμα / σνακ. Για το μήνα Οκτώβριο σε κάθε δικαιούχο θα προσφέρονται δύο σάντουιτς και μια σοκολάτα Kit Kat.

Το δωρεάν γεύμα προσφέρεται από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ των ωρών 11 το πρωί και 12 το μεσημέρι, στο κτίριο του Ιδρύματος Stelios Philanthropic Foundation, στην καρδιά της Παλιάς Λευκωσίας, Γωνία Παλιάς Ηλεκτρικής & Επτανήσου 57.

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Φαγητό από καρδιάς» οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν μια αίτηση  με το όνομα, την ημερομηνία γέννησης και τον αριθμό τηλεφώνου τους, για να λάβουν κάρτα δικαιούχου την οποία επιδεικνύουν σε κάθε παραλαβή φαγητού.

Αφετηρία του προγράμματος ήταν η Λεμεσός, όταν το Μάιο του 2013, ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου εμπνευστής της ιδέας «Φαγητό από καρδιάς», ανέλαβε την πρωτοβουλία να στηρίξει ανθρώπους που βρίσκονταν σε δύσκολη οικονομική θέση, συνεισφέροντας στην κάλυψη μιας βασικής ανάγκης, ώστε να έχουν όλοι αδιακρίτως έστω ένα μικρό γεύμα. Έμπρακτη όμως είναι η δράση του Stelios Philanthropic Foundation και στην Αθήνα, όπου εδώ και τρείς μήνες υλοποιείται το πρόγραμμα με αποδέκτες εκατοντάδες ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη. Από την έναρξη του προγράμματος σε Κύπρο και Ελλάδα, έχουν διανεμηθεί περισσότερα από 300.000 σνακ.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα Stelios Philanthropic Foundation: www.stelios.com ή στο τηλ. 99139040.