Ο Δήμαρχος Λευκωσίας επισκέφτηκε το φιλανθρωπικό ίδρυμα Stelios Philanthropic Foundation

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Ο Δήμαρχος Λευκωσίας επισκέφτηκε το φιλανθρωπικό ίδρυμα Stelios Philanthropic Foundation
Τετ, 15 Οκτ. 2014 14:30
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας επισκέφτηκε και ενημερώθηκε από τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου για το σκοπό και την υλοποίηση του φιλανθρωπικού προγράμματος «Φαγητό από καρδιάς» στη Λευκωσία την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 στο χώρο Stelios Philanthropic Foundation, στην παλιά Λευκωσία.

Η δράση «Φαγητό από καρδιάς» προσφέρονται από το Stelios Philanthropic Foundation χωρίς καμιά κοινωνική διάκριση και κριτήρια σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Σερ Χατζηιωάννου για το έργο αυτό και τη πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει στους συνανθρώπους μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά ο τόπος μας.

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου μιλώντας στα παιδιά του σχολείου της Φανερωμένης που επισκέφτηκαν στο Ίδρυμα, ανακοίνωσε ότι θα τους προσφέρει «Φαγητό από καρδιάς» και θα συνεχίσει να τους το προσφέρει όσο χρειάζεται. Καταλήγοντας, δήλωσε ότι επιτυχία είναι το κλείσιμο του προγράμματος «Φαγητό από καρδιάς», όταν δηλαδή κανείς από τους συμπολίτες μας και δεν θα το έχει ανάγκη. 

Προηγουμένως, ο Σερ Στέλιος Χατζηιώαννου επισκέφτηκε με το Δήμαρχο Λευκωσίας το Δημόσιο και Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Καϊμακλίου, όπου πρόσφερε στα παιδιά σάντουιτς και σοκολάτα.