Λεωφόρος Χριστουγέννων στη Λεωφόρο Μακαρίου, 7 Δεκεμβρίου 2014 - 2 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Λεωφόρος Χριστουγέννων στη Λεωφόρο Μακαρίου, 7 Δεκεμβρίου 2014 - 2 Ιανουαρίου 2015
Τετ, 29 Οκτ. 2014 11:30
Μετά την τεράστια επιτυχία της Λεωφόρου Χριστουγέννων κατά την περσινή εορταστική περίοδο, το δίκτυο εθελοντών του Δήμου Λευκωσίας, Λευκωσιάζω, σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης, προγραμματίζουν και φέτος τη διοργάνωση και λειτουργία της, από τις 7 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2015.

Τα ξύλινα σπιτάκια επανατοποθετούνται στην κλειστή για τα αυτοκίνητα Λεωφόρο Μακαρίου, φιλοξενώντας και πάλι ποικίλες δραστηριότητες και χριστουγεννιάτικα προϊόντα, ενώ τη Λεωφόρο Χριστουγέννων πλαισιώνει και διανθίζει πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με μουσική και χορό. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η διοργάνωση στοχεύει στη δημιουργία ενός πρωτότυπου πυρήνα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης που όχι μόνο θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια ιδιαίτερη μορφή ψυχαγωγίας αλλά θα συμβάλει και στην τόνωση του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Η διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, εφόσον τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση άπορων παιδιών εντός του Δήμου Λευκωσίας.

Η Λεωφόρος Μακαρίου θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα από την 1η Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου 2015. Ο Δήμος Λευκωσίας βεβαιώνει τους δημότες του ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου προς αποφυγήν οποιωνδήποτε προβλημάτων, ενώ έχει ληφθεί υπόψη τόσο η ανάγκη διέλευσης στον χώρο οχημάτων ασφαλείας (Ασθενοφόρο, Πυροσβεστική κλπ) όσο και το θέμα της στάθμευσης, τροφοδοσίας και παράδοσης εμπορευμάτων στα επηρεαζόμενα καταστήματα και γραφεία, προς αποφυγή προβλημάτων.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της διοργάνωσης θα δημοσιευθεί στη σελίδα του Λευκωσιάζω στο facebook (Lefkosiazo), στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy, και θα κυκλοφορήσει επίσης και σε έντυπη μορφή (leaflet).

Απολογούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία και σας περιμένουμε όλους να περάσουμε όμορφα Χριστούγεννα, στηρίζοντας το κέντρο της πόλης μας.