H ΒΑΒΥΛΟΝ στηρίζει το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / H ΒΑΒΥΛΟΝ στηρίζει το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Δευ, 10 Νοε. 2014 14:20
Με ιδιαίτερη επιτυχία, διοργανώθηκε το 7ο φιλανθρωπικό «FULL MOON PARTY» από την BABYLON την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014. Η BABYLON τα τελευταία επτά χρόνια στηρίζει τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, αφιερώνοντας τα έσοδα της βραδιάς, στο ίδρυμα του Δήμου Λευκωσίας.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, η Αντιδήμαρχος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Επίτροπος Εθελοντισμού, πρώην Δήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πάνω από τριακόσιοι πενήντα φίλοι της BABYLON και του Πολυδύναμου τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά, αγόρασαν συλλεκτικά ποτήρια και άλλα διαφημιστικά αντικείμενα που παραχωρούν διαχρονικά εταιρίες, για να στηρίξουν τα παιδιά των μονογοενεικών, πολύτεκνων και άνεργων οικογενειών καθώς και τα άτομα της τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται στα κέντρα ημέρας του Πολυδύναμου.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό και τους εθελοντές της μπυραρίας ΒABYLON, τους εθελοντές και το προσωπικό του Πολυδύναμου και κυρίως τους υποστηρικτές της βραδιάς, τις εταιρίες ΚΕΟ, PHOTOS PHOTIADES Distributors Ltd, A.S. Xinaris &Sons Ltd και ACM Christofides Ltd, VASSOS ELIADES LTD για τη διαχρονική στήριξη τους.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας