Εργασίες συντήρησης των οδοστρώματων: Πλατεία Στυλιανού Λένα, Κωνσταντινουπόλεως και Κολοκοτρώνη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Εργασίες συντήρησης των οδοστρώματων: Πλατεία Στυλιανού Λένα, Κωνσταντινουπόλεως και Κολοκοτρώνη
Παρ, 14 Νοε. 2014 13:45
Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην Πλατεία Στυλιανού Λένα στη Λευκωσία και οι οδοί Κωνσταντινουπόλεως και Κολοκοτρώνη στο Καϊμακλί 

Έχει ανακοινωθεί από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας ότι θα γίνουν εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην Πλατεία Στυλιανού Λένα στη Λευκωσία και στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως και Κολοκοτρώνη στο Καϊμακλί από την εταιρεία Nemesis Asphalt Co. Ltd, τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης είναι το ακόλουθο:

1. 22 Νοεμβρίου 2014 - Πλατεία Στυλιανού Λένα στη Λευκωσία, από τις 6:00π.μ. μέχρι τις 6:00μ.μ.
Εκτροπή: Η πλατεία Στυλιανού Λένα θα είναι κλειστή από την συμβολή της Χείλωνος με την Μιχαήλ Παρίδη, από την συμβολή Μιχαήλ Παρίδη με Γλάδστωνος, από την συμβολή Λόρδου Βύρωνος με Κωστή Παλαμά και από τη συμβολή Χείλωνος με Μουσείου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από την οδό Μιχαήλ Παρίδη, Γλάδστωνος, Λόρδου Βύρωνος και Κωστή Παλαμά ή από την οδό Νεχρού, Κινύρα και Μετοχίου.

2. 26 - 27 Νοεμβρίου 2014 - οδός Κωνσταντινουπόλεως στο Καϊμακλί
Εκτροπή: Η οδός Κωνσταντινουπόλεως θα είναι κλειστή από την συμβολή με την Αγίου Ιλαρίωνος μέχρι την Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Αγίου Ιλαρίωνος, Πλαπούτα και Κυπριανού ή Αγίου Ιλαρίωνος και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.

3. 29 - 30 Νοεμβρίου 2014 - οδός Κολοκοτρώνη στο Καϊμακλί, από τις 6:00π.μ. του Σαββάτου μέχρι τις 6:00μ.μ. της Κυριακής
Εκτροπή: Η οδός Κολοκοτρώνη θα είναι κλειστή από την συμβολή με την Αγίου Ιλαρίωνος μέχρι την Καντάρας. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Αγίου Ιλαρίωνος και Καντάρας/ Αγίου Ανδρέα ή Αγίου Ιλαρίωνος και Τζον Κέννεντυ.

Για το λόγο αυτό, παρακαλείται το κοινό όπως μην σταθμεύει τα αυτοκίνητά του στους δρόμους, όπου θα γίνονται οι εργασίες.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής.

Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στις πιο πάνω περιοχές.