Ομάδα ανέργων γυναικών με την στήριξη του Δήμου Λευκωσίας και του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Ομάδα ανέργων γυναικών με την στήριξη του Δήμου Λευκωσίας και του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευ
Παρ, 21 Νοε. 2014 15:00
Ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δημιουργία Κοινωνικών Προγραμμάτων στο Δρόμο», ανακοινώνουν την δημιουργία  αυτοδιαχειριζόμενης ομάδας ανέργων γυναικών με τίτλο: «Οι Γυναίκες Δημιουργούν-Εμείς Στηρίζουμε. Αυτοδιαχειριζόμενη Ομάδα ανέργων Γυναικών»  
                                                                                                                                       
Ο Δήμος Λευκωσίας  σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργία Κοινωνικών Προγραμμάτων στο Δρόμο», καλούν όλες τις άνεργες γυναίκες του Καϊμακλίου, της  Παλουριώτισσας και γενικά όλων των περιοχών εντός του Δήμου Λευκωσίας, να συμμετάσχουν στη δημιουργία Αυτοδιαχειριζόμενης Ομάδας Ανέργων Γυναικών.

Στόχος της ομάδας είναι να ανακαλύψουν τα μέλη της, με συλλογικότητα και αλληλεγγύη, νέους τρόπους οικονομικής αυτονομίας. Τα μέλη της θα παράγουν ή θα κατασκευάζουν τα προϊόντα τους (πχ. παραδοσιακά μακαρόνια, σπιτικές μαρμελάδες, πλεχτά, κοσμήματα κ.α.) και θα τα προωθούν συλλογικά.

Πιστεύουμε ότι η σημερινή κατάσταση της «κρίσης» δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να αξιοποιήσουν την τεράστια δύναμη της «ομάδας». Η δημιουργικότητα, η επινοητικότητα, η φαντασία και η εργατικότητα καθενός ενισχύεται και πολλαπλασιάζεται από την στήριξη της ομάδας». Είναι ευπρόσδεκτες γυναίκες άνεργες όλων των περιοχών εντός του Δήμου Λευκωσίας. Σας καλούμε να στηρίξετε  και να ενισχύσετε την ομάδα, προσθέτοντας την δύναμη της με την δύναμη των άλλων γυναικών.

Τα πρώτα παζαράκια θα πραγματοποιηθούν στις 30/11, 21/12 και 28/12 2014, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μύλοι στο Καϊμακλί  (δίπλα στην  εκκλησία Αγ. Βαρβάρας)  από τις 09:00-14:00 … Κοπιάστε!

Για πληροφορίες:

-Γραφείο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων  Δήμου Λευκωσίας
Τηλέφωνο: 22797242, Φαξ 22872156 
Email: ctheocharous@nicosiamunicipality.org.cy

- Διεύθυνση: Δημοτικό Κοινωνικό – Πολιτιστικό Κέντρο «Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας» Αγίου Ανδρέου 7, Παλουριώτισσα, 1040
Τηλέφωνο: 22797866/22797242, Φαξ 22466363
Email: isambani@nicosiamunicipality.org.cy

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας