«Μήπως ο Χρόνιος Πόνος έχει περιορίσει τη ζωή σας; Ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό!!»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / «Μήπως ο Χρόνιος Πόνος έχει περιορίσει τη ζωή σας; Ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό!!»
Παρ, 28 Νοε. 2014 12:20
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του «Συμβουλευτικού Κέντρου» σε συνεργασία με το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και με το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου διεξάγει βιωματικό εργαστήριο  μελέτης που στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής ασθενών με χρόνιο πόνο.

«Μήπως ο Χρόνιος Πόνος έχει περιορίσει τη ζωή σας; Ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό!!»

Για την ομάδα αυτή θα πραγματοποιηθούν οκτώ (8) ομαδικές συναντήσεις με δωρεάν συμμετοχή από ομάδα Κλινικών Ψυχολόγων για 1 ½  ώρα κάθε βδομάδα, στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, Παλιά Αγορά Π/σσας, Αγ. Ανδρέου 7, 1040 Λ/σία. Οι ακριβείς μέρες και ώρες έναρξης θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο και υπολογίζεται να ξεκινήσουν στα μέσα Ιανουαρίου 2015.

Ενημερώνουμε πώς θα χρειαστεί να περάσετε από μια εξέταση από Ιατρό-συνεργάτη του προγράμματος στο Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου και πως σε κάθε συνάντηση θα συζητάει όλη η ομάδα ζητήματα που σχετίζονται με το χρόνιο πόνο και θα γίνονται μια σειρά από «ψυχολογικές» ασκήσεις.

Η πιο πάνω  παρέμβαση, έχει στηριχθεί σε προηγούμενες παρόμοιες προσπάθειες και βασίζεται σε ισχυρές θεωρητικές αρχές. Τώρα δοκιμάζουμε την αποτελεσματικότητα της παρέμβασης αυτής σε σχέση με το χρόνιο πόνο στην Κύπρο. Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή σας στην παρέμβαση θα σας βοηθήσει ώστε να έχετε μια πιο ποιοτική ζωή, ενώ δεν αναμένουμε να έχετε κάποια ταλαιπωρία από την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Για πληροφορίες/συμμετοχές τηλεφωνήστε στο 22797865 το αργότερο μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2014.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν
Χώρος υλοποίησης: «Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας»,
Αγ. Ανδρέα 7, 1040 Λευκωσία
Για συμμετοχές τηλεφωνήστε: 22797865, 22797868
email: polidinamo2@nicosiamunicipality.org.cy
Αριθμός θέσεων περιορισμένος
Θα παρέχεται δωρεάν φύλαξη παιδιών ηλικίας άνω των 5 ετών μετά από ενημέρωση/διευθέτηση                                                                   
 

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας