Με πολλές εκδηλώσεις υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα η Λευκωσία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Με πολλές εκδηλώσεις υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα η Λευκωσία
Τετ, 03 Δεκ. 2014 11:15
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας στα πλαίσια του προγράμματος για αναβάθμιση του χειμερινού τουρισμού της πρωτεύουσας διοργάνωσε και φέτος τριήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας και τη στήριξη του ΚΟΤ.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από τις 28 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου στην Πλατεία Φανερωμένης, στην παλιά πόλη της Λευκωσίας.

Τη Παρασκευή 28 Νοεμβρίου από τις 20.00 μέχρι τις 23.00 το βράδυ πραγματοποιήθηκε Jazz and wine party στην πλατεία της Φανερωμένης και η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και επίδειξη μόδας από το Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Λήδρας – Ονασαγόρου.

Το Σάββατο και την Κυριακή 29 και 30 Νοεμβρίου  από τις 11.00 μέχρι τις 18.00 στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη γιορτή/παζαράκι, κατά τη διάρκεια της οποίας παραδοσιακοί και σύγχρονοι τεχνίτες παρουσίασαν έργα τους. Υπήρχαν επίσης παραδοσιακά γλυκά, βότανα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κεριά, παραδοσιακά εδέσματα και ζεστό κρασί, τα οποία πωλούνταν στο κοινό. Καθόλη τη διάρκεια της γιορτής υπήρχαν χορωδίες και μουσική με DJ. Τέλος, διεξάγονταν ξεναγήσεις με το τρενάκι στην εντός των τειχών πόλη κάθε μια ώρα.
Χορηγοί επικοινωνίας των εκδηλώσεων ήταν το ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ και το Περιοδικό ΟΚ.