«Οι Γυναίκες Δημιουργούν - Εμείς Στηρίζουμε. Αυτοδιαχειριζόμενη Ομάδα ανέργων Γυναικών»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / «Οι Γυναίκες Δημιουργούν - Εμείς Στηρίζουμε. Αυτοδιαχειριζόμενη Ομάδα ανέργων Γυναικών»
Τετ, 03 Δεκ. 2014 12:10
Ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δημιουργία Κοινωνικών Προγραμμάτων στο Δρόμο», ανακοινώνουν την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου παζαριού της Αυτοδιαχειριζόμενης Ομάδας ανέργων Γυναικών του Καϊμακλίου με τίτλο:

«Οι Γυναίκες Δημιουργούν - Εμείς Στηρίζουμε. Αυτοδιαχειριζόμενη Ομάδα ανέργων Γυναικών»                                                                                                            

Ο Δήμος Λευκωσίας  σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργία Κοινωνικών Προγραμμάτων στο Δρόμο», κάλεσαν και συνεχίζουν να καλούν τις άνεργες γυναίκες του Καϊμακλίου της  Παλουριώτισσας και των άλλων περιοχών εντός του Δήμου Λευκωσίας, να συμμετάσχουν στη δημιουργία «Αυτοδιαχειριζόμενης Ομάδας Ανέργων Γυναικών».

Το πρώτο παζαράκι πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΜΥΛΟΙ, στο Καϊμακλί μεταξύ των ωρών 09:00 και 14:00 ενώ υπήρξε σημαντική προσέλευση κόσμου για να στηρίξει τις γυναίκες σε αυτή τους την προσπάθεια. Την συνεχή, άμεση και έμπρακτη υποστήριξη του Δήμου Λευκωσίας  εξέφρασε και με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μέλια Αβραάμ, Ελένη Πιστή και Αντώνης Αντώνη.

Στόχος αυτής της ομάδας είναι να ανακαλύψουν τα μέλη της με συλλογικότητα και αλληλεγγύη, νέους τρόπους οικονομικής αυτονομίας. Τα μέλη της θα παράγουν ή θα κατασκευάζουν τα προϊόντα τους (π.χ. παραδοσιακά μακαρόνια, σπιτικές μαρμελάδες, πλεχτά, κοσμήματα κ.α.) και θα τα προωθούν συλλογικά.

Σας καλούμε να συνεχίσετε να στηρίζετε και να ενισχύετε την ομάδα με την παρουσία σας και στα επόμενα παζαράκια τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 28  Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο ΜΥΛΟΙ στο Καϊμακλί  (δίπλα στην  εκκλησία Αγ. Βαρβάρας), 09:00-14:00μ.μ. Κοπιάστε!

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας