Έναρξη Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Δήμου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Έναρξη Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Δήμου Λευκωσίας
Παρ, 05 Δεκ. 2014 13:00
Η πρωτεύουσα υποδέχεται αυτό το Σαββατοκύριακο τα Χριστούγεννα με τα εγκαίνια της Λεωφόρου Χριστουγέννων και πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Αγκαλιάζω Στολίζοντας
Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, στις 11:00π.μ., μια πρωτότυπη και μοναδική πρωτοβουλία έρχεται στην πρωτεύουσα: 100 Χριστουγεννιάτικα δέντρα, μία γενναιόδωρη προσφορά της εταιρείας Leroy Merlin, τα οποία προαγοράστηκαν από ενδιαφερόμενους ιδιώτες και εταιρείες, τοποθετούνται στη Λεωφόρο Μακαρίου και προσκαλούν όλο τον κόσμο να περάσει ένα γιορτινό πρωινό στη Λεωφόρο Χριστουγέννων στολίζοντάς τα! Tα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λευκωσίας, Αγκαλιάζω.

Στο κέντρο της Λεωφόρου θα στηθεί το δέντρο της τύχης, στολισμένο με δεκάδες πέταλα, σύμβολα της καλοτυχίας, τα οποία θα διατίθενται προς πώληση και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Εγκαίνια Λεωφόρου Χριστουγέννων
Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014, στις 4.30 το απόγευμα, η Λεωφόρος Χριστουγέννων θα ανοίξει και επίσημα τις πύλες της και εκεί μας περιμένει με τα σπιτάκια γεμάτα ποικιλία εδεσμάτων, χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, πολλές δραστηριότητες για παιδιά, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, και φυσικά Άγιο Βασίλη!

Η Λεωφόρος Χριστουγέννων θα διαρκέσει μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2014. Το πρόγραμμα θα κυκλοφορήσει σε έντυπη μορφή στα σπιτάκια και επίσης ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας και στη σελίδα του Λευκωσιάζω στο facebook.

Μεγάλοι Χορηγοί: Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λευκωσίας και Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Λήδρα
Υποστηρικτές: MTN, ΑΗΚ, Leroy Merlin και Cyfield Group
Αποκλειστικός Χορηγός Επικοινωνίας: Συγκρότημα ΔΙΑΣ και τηλεόραση SIGMA

Ο Δήμος Λευκωσίας και το Δίκτυ Εθελοντών Λευκωσιάζω προσκαλούν όλο τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους, να παρευρεθούν και εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα.