Επίσκεψη αντιπροσωπείας τουρκοκυπρίων ατόμων τρίτης ηλικίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Επίσκεψη αντιπροσωπείας τουρκοκυπρίων ατόμων τρίτης ηλικίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Δευ, 15 Δεκ. 2014 13:30
Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014, η αντιδήμαρχος Λευκωσίας Ελένη Λουκαΐδου, η πρόεδρος της επιτροπής πρόνοιας Μέλια Αβραάμ και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ομάδα Τουρκοκυπρίων ατόμων τρίτης ηλικίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η φιλοξενία τους στο Πολυδύναμο, η συνάντηση και  αλληλεπίδραση με τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων»  του Πολυδύναμου Κέντρου στο πλαίσιο της επαναπροσέγγισης των δύο κοινοτήτων.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας τους περιελάμβανε, επίσκεψη και ξενάγηση στο Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλοξενούμενους καθώς και επίσκεψη και γεύμα στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο μαζί με τα μέλη του Κέντρου Ηλικιωμένων.

Η συνάντηση επιφύλασσε και μία ευχάριστη έκπληξη για δύο παλιούς καλούς φίλους, έναν Ελληνοκύπριο και έναν Τουρκοκύπριο, οι οποίοι συναντήθηκαν έπειτα από πολλά χρόνια και συγκίνησαν όλους τους παρευρισκόμενους με την χαρά τους. Ακολούθησε φαγοπότι, τραγούδι και μεγάλη ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές για  τη συνάντηση, από την οποία προέκυψαν πολλές όμορφες ιστορίες του παρελθόντος.

Όλοι δήλωσαν ότι επιθυμούν διακαώς τη συχνότερη επαφή των δύο κοινοτήτων και προσκάλεσαν τόσο τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και το προσωπικό και τα μέλη του Πολυδύναμου Κέντρου ώστε να ανταποδώσουν την άρτια φιλοξενία.


Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας