Συμμετοχή του Δήμου Λευκωσίας στην παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας Let’s Do It Cyprus!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Συμμετοχή του Δήμου Λευκωσίας στην παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας Let’s Do It Cyprus!
Πεμ, 16 Απρ. 2015 11:50
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό σχετικά με τη συμμετοχή του στην 3η παγκύπρια εκστρατεία καθαρισμού Let’s Do It Cyprus!, η οποία πραγματοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Ιωάννας Παναγιώτου. Η εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού Let’s Do It Cyprus!, Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα’, στόχο έχει την εμπλοκή Δήμων και Κοινοτήτων στον καθαρισμό και απαλλαγή διαφόρων περιοχών από άχρηστα αντικείμενα. Συγκεκριμένα, για το έτος 2015 πρόκειται να λάβει χώρα στο νησί μας στις 26 Απριλίου. 

Στα πλαίσια της εκστρατείας καθαρισμού, το προσωπικό του Δήμου Λευκωσίας διοργανώνει εθελοντική εκστρατεία καθαριότητας στην Παλιά Λευκωσία και συγκεκριμένα στο ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της πρωτεύουσας, όπου καλούμαστε όλοι να συμβάλουμε προς ενίσχυση του βαθμού καθαριότητας στην πόλη μας. Ταυτόχρονα, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι η εκστρατεία καθαρισμού στο Δήμο μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στις 10:00π.μ., με αφετηρία το Δημοτικό Χώρο στάθμευσης Ντ’ Αβίλα η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στη 1:00μ.μ.

Ως εκ τούτου, καλούνται όλα τα οργανωμένα σύνολα,  οργανισμοί, εταιρείες αλλά και μεμονωμένα άτομα να συμβάλουν στην όλη προσπάθεια είτε με τη διενέργεια παρόμοιας παρέμβασης σε όποια περιοχή του Δήμου μας επιλέξουν, είτε μέσω της συμμετοχής τους στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Λευκωσίας. Τονίζεται δε ότι, για σκοπούς καλύτερου συντονισμού και ομαλής διεξαγωγής της εκστρατείας ο Δήμος πρόκειται να παρέχει όλα τα αναγκαία μέσα και υποστήριξη στους συμμετέχοντες.

Η συμμετοχή όλων μας σε δράσεις και πρωτοβουλίες που συνδέονται άρρηκτα με την ενίσχυση της περιβαλλοντικής υγιεινής καθίστανται εξαιρετικά σημαντικές τόσο για την αναβάθμιση της καθαριότητας όσο και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση του κοινού, καθότι τέτοιες προσπάθειες που αποσκοπούν στην εμπέδωση φιλοπεριβαλλοντικής κουλτούρας καθίστανται εφήμερες και αναποτελεσματικές χωρίς την ευαισθητοποίηση και ενεργό συνεισφορά του πολίτη.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες διευκρινίσεις ή για δήλωση συμμετοχής παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 22797312/314/316 ή με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη στο 22797007.