Απονομή επάθλου από το Δήμαρχο Λευκωσίας στον νικητή της διοργάνωσης Skate “School΄s out!»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Απονομή επάθλου από το Δήμαρχο Λευκωσίας στον νικητή της διοργάνωσης Skate “School΄s out!»
Τρι, 19 Μαϊ. 2015 10:40
Την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης απένειμε χρηματικό έπαθλο στο νικητή της διοργάνωσης Skate με τίτλο “School΄s  out!» Τάσσο Παναγή.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερή επιτυχία το  Σάββατο 9 Μαΐου 2015 στον προμαχώνα Ποδοκάταρο με τη στήριξη του Δήμου Λευκωσίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία ομάδας εφήβων με επικεφαλής τον Χρίστο Γιαννάκη και Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη, οι οποίοι σε συνεργασία με τη λειτουργό Κοινωνικών προγραμμάτων στο δρόμο, στο πλαίσιο του προγράμματος « Δημιουργία Κοινωνικών Προγραμμάτων στο Δρόμο» που πραγματοποιείται από τη σύμπραξη του Δήμου Λευκωσίας και Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας αγκαλιάστηκαν τόσο από την υπηρεσία όσο και από τον ίδιο το Δήμαρχο κ. Γιωρκάτζη.

Η διοργάνωση περιελάμβανε διαγωνισμό στον τροχοπεδιλισμό (Skate) δωρεάν μαθήματα Skate για αρχάριους και μουσική από τον DJ IOA. Εκτός από το Δήμο Λευκωσίας τα παιδιά στήριξε και η εταιρία GO4IT, η οποία φρόντισε για τις εγκαταστάσεις και τον ανάλογο εξοπλισμό.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας