Στις 28 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες του το Nicosia Beer Fest

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Στις 28 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες του το Nicosia Beer Fest
Τρι, 25 Αυγ. 2015 12:45
Στις 28 Αυγούστου 2015 ανοίγει τις πύλες του το Nicosia Beer Fest, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Δήμο Λευκωσίας, την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας και το Επιμελητήριο Λευκωσίας.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, μιλώντας σήμερα σε Διάσκεψη Τύπου, είπε ότι το Nicosia Beer Fest, αποτελεί πλέον θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας, αφού κάθε χρόνο αγκαλιάζεται θερμά από χιλιάδες επισκέπτες που σπεύδουν να επισκεφθούν το Φεστιβάλ, όπου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα είδη μπύρας, πλούσια εδέσματα και να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά με ζωντανή μουσική και τραγούδι από αξιόλογους καλλιτέχνες.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει 6 μέρες, από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου, από τις 7 μέχρι τις 12 το βράδυ στην Τάφρο Κωστάνζα και θα συμμετέχουν οι εταιρίες παραγωγής, εισαγωγής και διανομής μπύρας οι οποίες θα προσφέρουν είδη μπύρας από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες μαζί με την μπύρα τους θα μπορούν να απολαύσουν και ποικιλία εδεσμάτων. Το εισιτήριο είναι 6 ευρώ με ένα ποτήρι μπύρας δωρεάν.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πλούσιο μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αφού οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τραγούδια από διάφορα καλλιτεχνικά σχήματα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

28 Αυγούστου: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας  και Κύπριοι
καλλιτέχνες  Τα…Ξύδια Ατελείωτα.

29 Αυγούστου: Ελεονόρα Ζουγανέλη και οι Κύπριοι καλλιτέχνες  Prospectus.

30 Αυγούστου: Πάνος Μουζουράκης, Πέννυ Μπαλτατζή και Gadjo Dilo

31 Αυγούστου: Κώστας Μακεδόνας, Ελένη Πέτα και Τα…Ξύδια Ατελείωτα.

1 Σεπτεμβρίου: Κωστής Μαραβέγιας και οι Big Band Theory

2 Σεπτεμβρίου: Χρίστος Δάντης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Στέλιος Πατρίκιος

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ εξέφρασαν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους στον κύριο χορηγό την MTN, στο χορηγό φιλοξενίας το Ξενοδοχείο Semeli αλλά και στους χορηγούς επικοινωνίας MAD και LOVE FM. Ακόμα, ευχαρίστησαν τον ΚΟΤ για τη στήριξη που παρέχει στη διοργάνωση του φεστιβάλ.