Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας των Πολιτών επισκέφτηκε τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων Λευκωσίας» του Πολ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας των Πολιτών επισκέφτηκε τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων Λευκωσίας» του Πολ
Τρι, 22 Δεκ. 2015 14:30
«Χρωστάμε πολλά σε εσάς» ανέφερε στα άτομα της τρίτης ηλικίας ο Πρόεδρος της Συμμαχίας των Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου υποδέχτηκαν σήμερα τον πρόεδρο της Συμμαχίας των Πολιτών Γιώργο Λιλλήκα στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας. Ο Πρόεδρος, συνοδευόμενος από την ομάδα του, επισκέφτηκε τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων Λευκωσίας» του Πολυδύναμου και παρέδωσε τρόφιμα για να αξιοποιηθούν από το «Κέντρο» για την καθημερινή σίτιση των παιδιών και των ατόμων τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Πρόεδρος μίλησε με όλους τους θαμώνες και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «εμείς οι νεότεροι χρωστάμε πολλά στην προηγούμενη γενιά».

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε από το Δήμαρχο στους χώρους του Πολυδύναμου Κέντρου και ενημερώθηκε για όλες τις δράσεις και υπηρεσίες που προσφέρονται στις ευάλωτες ομάδες.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας ευχαρίστησε θερμά τον κύριο Λιλλήκα  και την αντιπροσωπεία του για την προφορά τους και καθώς και για την επίσκεψη, η οποία πρόσφερε χαρά στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας