Εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών για καθαρές πόλεις με σλόγκαν «Μην σφυρίζεις αδιάφορα»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών για καθαρές πόλεις με σλόγκαν «Μην σφυρίζεις αδιάφορα»
Παρ, 23 Σεπ. 2016 13:45
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι έχει ετοιμάσει τρία σύντομα φιλμ με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τρία σημαντικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει τόσο η πρωτεύουσα όσοι και άλλες πόλεις της Κύπρου και αφορούν την παράνομη στάθμευση οχημάτων πάνω στα πεζοδρόμια, την τοποθέτηση αχρήστων / σκουπιδιών σε κενά οικόπεδα και δημόσιους χώρους και τη μη συλλογή των περιττωμάτων των σκύλων από τους ιδιοκτήτες τους από τα πεζοδρόμια και τους δημόσιους χώρους. Η εκστρατεία αυτή γίνεται μετά τα έντονα αιτήματα των δημοτών.
 
Η ζωή στις πόλεις και στις γειτονιές μας θα γίνει πολύ καλύτερη όταν όλοι μας ευαισθητοποιηθούμε και σταθμεύουμε τα αυτοκίνητα στους ενδεδειγμένους και καθορισμένους χώρους στάθμευσης και όχι πάνω στα πεζοδρόμια, τοποθετούμε τα άχρηστα και τα σκουπίδια μας στο πράσινο σημείο και όχι σε κενά οικόπεδα και δημόσιους χώρους και όταν μαζεύουμε τα περιττώματα των σκύλων μας όταν τους πάμε περίπατο και δεν τα αφήνουμε στα πεζοδρόμια και τους δημόσιους χώρους.  
 
Για την προσπάθεια αυτή έχουμε ζητήσει τη βοήθεια των τηλεοπτικών καναλιών και των ηλεκτρονικών εφημερίδων να προβάλουν τα φιλμ ή τα ηλεκτρονικά πανό αντίστοιχα ώστε να διαδοθούν όσο γίνεται ευρύτερα τα μηνύματα αυτά. Η εκστρατεία αυτή έχει ξεκινήσει και θα εντατικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.
 
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα τηλεοπτικά κανάλια και τις ηλεκτρονικές εφημερίδες για τη βοήθεια αυτή στην προσπάθεια του Δήμου Λευκωσίας για βελτίωση του περιβάλλοντος στις γειτονιές και της ποιότητας ζωής των δημοτών.