Συντήρηση/Επιδιόρθωση τμήματος του οδοστρώματος δρόμων που βρίσκονται στις Ενορίες Αγίων Ομολογητών,

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Συντήρηση/Επιδιόρθωση τμήματος του οδοστρώματος δρόμων που βρίσκονται στις Ενορίες Αγίων Ομολογητών,
Πεμ, 29 Σεπ. 2016 13:20
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό πως από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου μέχρι την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016,  από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα  θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης και τοποθέτησης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος στους πιο κάτω δρόμους:

Από τις 3 μέχρι τις 5 Οκτωβρίου: Πολυβίου Δημητρακοπούλου, Σπύρου Βάση, Ιωάννη  Γρυπάρη, Εμμανουήλ  Ροίδη, Ανθίμου Γάζη, Σπύρου Ξύνδα, Ιωάννη Κονδυλάκη στην ενορία Αγίων Ομολογητών

Από τις 6 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου: Αχειροποιήτου, Μύρτου, Προπυλαίων, Καλογραίας στην ενορία Παλλουριώτισσας

Από τις 10 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου: Αγίου Νικολάου, Αγίου Νεοφύτου, Πατρόκλου Κόκκινου στην ενορία Παλλουριώτισσας και Ανδρέα Παπακώστα στην ενορία Καϊμακλίου.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα σε λωρίδα του δρόμου που δεν θα εκτελούνται εργασίες. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της οδικής ασφάλειας του δρόμου.