Δημιουργική απασχόληση παιδιών προγραμμάτων Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας από το Women’s F

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Δημιουργική απασχόληση παιδιών προγραμμάτων Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας από το Women’s F
Τετ, 14 Δεκ. 2016 14:00
Δημιουργική απασχόληση παιδιών προγραμμάτων Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας από το Womens Friendship Group at St. Pauls
 
Ομάδα κυριών του Women’s Friendship Group at St. Paul’s επισκέφτηκε τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και απασχόλησαν τα παιδιά των προγραμμάτων «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας – Ουράνιο τόξο» και «Προγράμματα Ένταξης από Τοπικές Κοινότητες».
 
Τα παιδιά μαζί με τις δασκάλες και συνοδούς τους είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διάφορες δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες, τις οποίες ετοίμασε η ομάδα των κυριών. Ακολούθως κεράστηκαν γλυκά και αλμυρά εδέσματα καθώς και χυμούς. Η δραστηριότητα αποτέλεσε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα για όλους.
 
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα Women’s Friendship Group at St. Paul’s για την πρωτοβουλία και την εθελοντική της προσφορά της και ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει την αρχή μιας καλής συνεργασίας.
 
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας