«Γεύμα Αγάπης» για τα άτομα της τρίτης ηλικίας και «Άγιος Βασίλης» για τα παιδιά του Πολυδυνάμου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / «Γεύμα Αγάπης» για τα άτομα της τρίτης ηλικίας και «Άγιος Βασίλης» για τα παιδιά του Πολυδυνάμου
Παρ, 08 Ιαν. 2016 09:40
O Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, η Αντιδήμαρχος Ελένη Λουκαΐδου, η πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας Μέλια Αβραάμ, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας και ο Δημοτικός Γραμματέας Μαρίνος Μουσιούττας προσέφεραν πρωτοχρονιάτικα δώρα στα παιδιά του «Πολυπολιτισμικού Κέντρου Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» και γευμάτισαν με τα άτομα τρίτης ηλικίας του «Κέντρου Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου Κέντρου Λευκωσίας τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016.

Ο Άγιος Βασίλης σκόρπισε χαρά στα παιδιά του Πολυδύναμου, όπου με τη βοήθεια του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων μοίρασε σε όλα, τα πρωτοχρονιάτικα δώρα τους. Τα δώρα ήταν μια ευγενική προσφορά της κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου, την οποία ευχαριστούμε θερμά. 

Σε ανάλογο εορταστικό κλίμα στη συνέχεια γευμάτισαν με τα μέλη της τρίτης ηλικίας και το προσωπικό του Πολυδύναμου και ακολούθησε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό του Πολυδύναμου για την προσπάθεια, η οποία αντανακλάται στην ικανοποίηση των μελών των προγραμμάτων καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου για τη συνολική στήριξη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε στον διευθυντή της εταιρίας Cheeseline, ο οποίος πρόσφερε τα προϊόντα του γεύματος, το ζαχαροπλαστείο «Γιαγιά Βικτώρια», τα παγωτά «Ηράκλης» για το επιδόρπιο, το «Coffee brands» Λατσιών για το χρηματικό ποσό που πρόσφερε καθώς και το Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Μαλέκο για το συντονισμό και εξεύρεση των χορηγών.

Τα μέλη του προγράμματος για ακόμη μία φορά άδραξαν την ευκαιρία ώστε να εκφράσουν την ευγνωμοσύνης τους, τόσο στο προσωπικό όσο και στην πολιτική ηγεσία, για τη συνολική προσφορά του Πολυδύναμου.  

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας