Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στηρίζει τη διοργάνωση πολιτιστικών διοργανώσεων των μετανασ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στηρίζει τη διοργάνωση πολιτιστικών διοργανώσεων των μετανασ
Τετ, 20 Ιαν. 2016 11:25
Έπειτα από την επιτυχία που σημείωσε η πρωτοβουλία λειτουργίας του «Γραφείου Πληροφόρησης Μεταναστών» η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών (ΥΤΧ) από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας τους μήνες Φεβρουάριος – Ιούνιος 2015 εξυπηρετώντας 91 άτομα και στηρίζοντας άλλα 450, συνεχίζεται η λειτουργία του με ιδίους πόρους, προσφέροντας πληροφόρηση, ψυχολογική στήριξη και διευκολύνσεις για την διεξαγωγή των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται από τις μεταναστευτικές οργανώσεις.

Στις 24 Ιανουαρίου 2016 από τις 10.00 - 15.00 προγραμματίζεται από την εγγεγραμμένη μη κερδοσκοπική Αθλητική οργάνωση «Illocandia Sports Club» Εκδήλωση Απονομής Βραβείων Αθλητών για την χρονιά 2015.  Το Πολυδύναμο θα φιλοξενήσει την εκδήλωση καθώς και 150 προσκεκλημένους μετανάστες. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι καλύτεροι αθλητές τις χρονιάς και έπειτα θα ακολουθήσουν χορευτικά σχήματα και πάρτι.

Με τη στήριξη του Πολυδύναμου Λευκωσίας διοργανώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2015, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο «ΠΑΛΛΑΣ»,για 2η χρονιά και με ιδιαίτερη επιτυχία, από την μη κερδοσκοπική ομάδα μεταναστών «FLS» (Filipino Literacy Society) όπου παραβρέθηκαν 300 καλεσμένοι διαφόρων μεταναστευτικών οργανώσεων. Στην εκδήλωση γιόρτασαν με χορούς και τραγούδια.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας