Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας επεκτείνει τις υπηρεσίες φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας επεκτείνει τις υπηρεσίες φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησ
Δευ, 25 Απρ. 2016 13:00
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Συνδέσμου Γονέων του δημοτικού σχολείου Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου,  ανέλαβε από τις 7 Μαρτίου 2016, σε συνεννόηση και συνεργασία με το σύνδεσμο γονέων, τη διεύθυνσή του σχολείου και τη σχολική εφορία Αγλαντζιάς, τη λειτουργία του προγράμματος «Φύλαξης και Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών», επεκτείνοντας έτσι τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει διαχρονικά στα παιδιά. 

Στόχος είναι η αναβάθμιση του προγράμματος, με την προσθήκη εκπαιδευτικής βοήθειας και δραστηριοτήτων (Τέχνη, Θέατρο και Zoumba Kids), οι οποίες υλοποιούνται στο πλαίσιο του «Ανοιχτού Σχολείου» του ΠΔΚΛ.  Επίσης, για καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων, η λειτουργία του προγράμματος επεκτάθηκε μέχρι τις 4:00μμ., ενώ κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, από τις 25 Απριλίου μέχρι και τις 6 Μαΐου 2016, το πρόγραμμα θα λειτουργήσει από τις 7:00πμ. - 4:00μμ.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες και για τη λειτουργία καλοκαιρινού  προγράμματος φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης στο χώρο του σχολείου, κατά την περίοδο 21/06-29/07/2016.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς, τις διευθύνσεις των σχολείων καθώς και τις σχολικές εφορίες για την εμπιστοσύνη τους!

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας