Εναρκτήρια βόλτα Ευρωπαϊκής Ποδηλατικής Πρόκλησης 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Εναρκτήρια βόλτα Ευρωπαϊκής Ποδηλατικής Πρόκλησης 2016
Πεμ, 28 Απρ. 2016 11:45
Ο Δήμος Λευκωσίας προσκαλεί όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου να συμμετέχουν στην εναρκτήρια βόλτα της Ευρωπαϊκής Ποδηλατικής Πρόκλησης 2016 που θα γίνει το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 και ώρα 16:00 το απόγευμα!

Αφετηρία της ποδηλατικής βόλτας θα είναι το Δημαρχείο Λευκωσίας και θα αποτελείται από μια μικρή διαδρομή 5 χιλιομέτρων εντός Λευκωσίας, με τερματισμό πάλι στο Δημαρχείο, ενώ όσοι επιθυμούν θα μπορούν να συνεχίσουν για τη μεγάλη διαδρομή των 23 περίπου χιλιομέτρων.

Η εναρκτήρια βόλτα γίνεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Λευκωσίας στην Ευρωπαϊκή Ποδηλατική Πρόκληση, έναν ποδηλατικό διαγωνισμό ανάμεσα σε ευρωπαϊκές πόλεις που θα διαρκέσει όλο τον Μάιο. Νικήτρια αναδεικνύεται η πόλη που διανύει τα περισσότερα χιλιόμετρα.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν. Το μόνο που έχει να κάνει κάθε ενδιαφερόμενος που θέλει να υποστηρίξει τη Λευκωσία  είναι να κατεβάσει στο κινητό του την δωρεάν εφαρμογή Cycling365, να εγγραφεί στην ομάδα της ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (NICOSIA) και κάθε φορά που χρησιμοποιεί το ποδήλατό του για σκοπούς διακίνησης, όχι για άθληση, να ενεργοποιεί την εφαρμογή ώστε να καταγράφει τη διαδρομή του.

Ενώνουμε τα χιλιόμετρά μας και βοηθούμε τη Λευκωσία να ανέβει ψηλά στην κατάταξη!

Τη συμμετοχή της Λευκωσίας στηρίζουν η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, οι Ποδηλάτες Λευκωσίας, ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας και η ομάδα Cyclists Across Barriers. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τους κανόνες του διαγωνισμού, μπορεί κάποιος να βρει στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ποδηλατικής Πρόκλησης 2016 www.cyclingchallenge.eu.