Ευρωπαϊκή Ποδηλατική Πρόκληση 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Ευρωπαϊκή Ποδηλατική Πρόκληση 2016
Τρι, 17 Μαϊ. 2016 13:50
Η Ευρωπαϊκή Ποδηλατική Πρόκληση 2016 συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη, με δύο περίπου βδομάδες να απομένουν πριν την ολοκλήρωσή της. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την 1η Μαΐου, έχει διάρκεια ένα μήνα και συμμετέχουν σε αυτόν 52 πόλεις της Ευρώπης.

Η ομάδα της Λευκωσίας με 115 εγγεγραμμένους ποδηλάτες έχει διανύσει μέχρι στιγμής πάνω από 3,700 χιλιόμετρα και βρίσκεται στην 39η θέση. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι στην κατάταξη Best Cycling City, όπου υπολογίζεται ο αριθμός των χιλιομέτρων που έχουν καλυφθεί σε σχέση με τον πληθυσμό κάθε πόλης, η Λευκωσία βρίσκεται στην 21η θέση!

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν και τώρα να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και να βοηθήσουν τη Λευκωσία να πάει ακόμα πιο ψηλά. Αρκεί να κατεβάσουν στο κινητό τους την δωρεάν εφαρμογή Cycling365, να εγγραφούν στην ομάδα της ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (NICOSIA) και κάθε φορά που χρησιμοποιούν το ποδήλατό τους για σκοπούς διακίνησης, να ενεργοποιούν την εφαρμογή ώστε να καταγράφεται η διαδρομή.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους κανονισμούς του διαγωνισμού μπορεί κάποιος να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα του στο www.cyclingchallenge.eu ή και να αποταθεί στον Δήμο Λευκωσίας.