Επίσκεψη της πρώην Δημάρχου Αθηναίων Ντόρας Μπακογιάννη στον Δήμαρχο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Επίσκεψη της πρώην Δημάρχου Αθηναίων Ντόρας Μπακογιάννη στον Δήμαρχο Λευκωσίας
Τετ, 18 Μαϊ. 2016 12:55
Η πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε τον Δήμο Λευκωσίας και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016.

Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης καλωσόρισε την πρώην Δήμαρχο Αθηναίων στην Λευκωσία και αναφέρθηκε ότι η  επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη καταδεικνύει για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον της και την αγάπη της για τη Λευκωσία αλλά και για την Κύπρο.

Ο κ. Γιωρκάτζης και η κ. Μπακογιάννη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για μια σειρά από θέματα και παρουσίασε στην κ. Μπακογιάννη τα σχέδια για την αναβάθμιση του κέντρου και της εντός των τειχών πόλης.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας επισήμανε ότι η εμπειρία της ως δήμαρχος μιας μεγαλούπολης την καθιστά από τα πλέον αρμόδια άτομα για ανταλλαγή απόψεων σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες πόλεις και την ευχαρίστησε για το χρόνο της και το ενδιαφέρον της.

Στην συνάντηση παρεβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Ελένη Λουκαΐδου και η βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ Στέλλα Κυριακίδου.