Ευγενική Χορηγία από το Γυμνάσιο Φανερωμένης στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Ευγενική Χορηγία από το Γυμνάσιο Φανερωμένης στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Πεμ, 23 Ιουν. 2016 13:20
Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Φανερωμένης κος Πέτρος Μιχαήλ,  συνοδευόμενος από την καθηγήτρια κα Δέσποινα Χατζηβασιλείου παρέδωσαν στο Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και στη Πρόεδρο της Επιτροπής Πρόνοιας κα Μέλια Αβραάμ, επιταγή ύψους 300 ευρώ για την ενίσχυση των προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Το ποσό εξασφαλίστηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Χορδές μιας άρπας οι κίονές μας που τραγουδούν τα χρόνια μας» που διοργάνωσε το σχολείο με τη στήριξη της Σχολικής Εφορίας Λευκωσίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα προπύλαια του σχολείου σε μια άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα με μουσική επένδυση, στο τραγούδι από την Πηνελόπη Καραολιά -Προκοπίου και την Καίτη Οικονομίδου, στο βιολί από τον Μάριο Παύλου, στο πιάνο από τη Zara Barkhoutarian και στην κιθάρα από τον Προκόπη Προκοπίου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά το διευθυντή του Σχολείου και τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία παροτρύνοντάς τον να συνεχίσει και στο μέλλον με τέτοιες διοργανώσεις, που αναδεικνύουν τόσο το σχολείο όσο και την πόλη ενώ  στηρίζουν ευάλωτους δημότες. Τα υπόλοιπα έσοδα της διοργάνωσης διατέθηκαν για τις ανάγκες των μαθητών του σχολείου.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας