Αναβολή εργασιών συντήρησης / επιδιόρθωσης τμήματος του οδοστρώματος στην ενορία Αγίου Αντωνίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Αναβολή εργασιών συντήρησης / επιδιόρθωσης τμήματος του οδοστρώματος στην ενορία Αγίου Αντωνίου
Τετ, 29 Ιουν. 2016 12:20
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι οι προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης/επιδιόρθωσης του ασφαλτικού οδοστρώματος  που θα πραγματοποιούνταν την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 και την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016 στις οδούς Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Κιτίου, Φιλήμονος, Καλλή Σακκά, Δοσιθέου, Θέρισου και Γευγελής στην Ενορία Άγιος Αντώνιος αναβάλλονται λόγω τεχνικών προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί. Η νέα ημερομηνία εκτέλεσης των εργασιών θα ανακοινωθεί αργότερα.

Οι εργασίες συντήρησης/επιδιόρθωσης του ασφαλτικού οδοστρώματος θα εκτελεστούν κανονικά την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 από τις 5.00 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα:

στο τμήμα της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα , Ενορία Άγιος Αντώνιος από τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση με Καλλιπόλεως μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ναυπάκτου,
και στις οδούς Γρηγόρη  Αυξεντίου και Ομήρου, Ενορία Τρυπιώτη

Υπενθυμίζεται πως η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα σε λωρίδα του δρόμου που δεν θα εκτελούνται εργασίες. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της οδικής ασφάλειας του δρόμου.