Eυγενική χορηγία του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Eυγενική χορηγία του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Παρ, 17 Μαρ. 2017 11:00
Με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το έργο που επιτελείται από Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και κυρίως για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στα παιδιά και τα άτομα της τρίτης ηλικίας, ο Διευθυντής του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντη, κύριος Χαράλαμπος Μπακιρτζής, παρέδωσε στον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, χορηγία ύψους 20.000 ευρώ, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, παρουσία της υπεύθυνης του ιδρύματος και της λειτουργού των προγραμμάτων παιδιών, για τη στήριξη των παιδικών λεσχών του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Το ίδρυμα ΑΓ. Λεβέντη, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει σημαντικά τα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, προσφέροντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε πολλές ευάλωτες οικογένειες, να λάβουν τις ποιοτικές υπηρεσίες των προγραμμάτων φύλαξης και ποιοτικής απασχόλησης, τα οποία το Πολυδύναμο λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια.

Το 2016 φιλοξενήθηκαν στο Κέντρο συνολικά 150 περίπου παιδιά προερχόμενα από όλες τις εθνικότητες, με προτεραιότητα στις μονογονεικές, πολύτεκνες οικογένειες, χαμηλών και μέσων κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων. 
Παράλληλα οι ποιοτικές υπηρεσίες φύλαξης παιδιών επεκτάθηκαν και στις υποδομές των σχολείων τόσο κατά τη θερινή όσο και κατά την χειμερινή περίοδο.

Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν θερμά τον κύριο Μπακιρτζή για τη γενναιόδωρη χορηγία και τη διαχρονική στήριξη από το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας