“Let’s Do It! Cyprus” - Συμμετοχή του Δήμου Λευκωσίας στην παγκύπριας εμβέλειας εκστρατεία καθαριότη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / “Let’s Do It! Cyprus” - Συμμετοχή του Δήμου Λευκωσίας στην παγκύπριας εμβέλειας εκστρατεία καθαριότη
Πεμ, 23 Μαρ. 2017 13:50
Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι συμμετέχει για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Παγκύπρια εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού Let’s Do It! Cyprus «καθαρί-ΖΩ την Κύπρο σε μια μέρα», η οποία αποτελεί μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας καθαρισμού Let’s Do It World!

Ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνει εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού στην Εντός των Τειχών Πόλη την Κυριακή 2 Απριλίου στις 9:00 π.μ., με αφετηρία το Δημοτικό Χώρο στάθμευσης Νταβίλα, η οποία υπολογίζεται να διαρκέσει μέχρι τις 12:00μ.μ. και στην οποία θα συμμετέχει εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Δήμου.

Ο Δήμος καλεί επίσης όλα τα ενδιαφερόμενα οργανωμένα σύνολα και ομάδες, εταιρείες, οργανισμούς αλλά και άτομα να εμπλακούν ενεργά σε αυτή την σημαντική προσπάθεια, είτε με τη διενέργεια παρόμοιας παρέμβασης σε οποιαδήποτε περιοχή του Δήμου επιθυμούν, είτε με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση που διοργανώνεται στην Εντός των Τειχών Πόλη.
                                      
Η πρωτοβουλία, στην οποία συμμετέχουν 113 χώρες, πραγματοποιείται στο νησί μας υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την προστασία και αειφόρο ανάπτυξη του χερσαίου και θαλάσσιου περιβάλλοντος και την απαλλαγή διαφόρων περιοχών από σκουπίδια.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες διευκρινίσεις ή για δήλωση συμμετοχής όπως επικοινωνήσετε με την Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 22797312/314/316 ή με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη στο 22797007.