Προκήρυξη επιχορηγήσεων εθελοντικών προγραμμάτων για το έτος 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Προκήρυξη επιχορηγήσεων εθελοντικών προγραμμάτων για το έτος 2017
Τετ, 29 Μαρ. 2017 09:35
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί τις εθελοντικές οργανώσεις - κοινωνικά προγράμματα που λειτουργούν εντός των δημοτικών ορίων Λευκωσίας, ότι δέχεται αιτήσεις για τις ετήσιες επιχορηγήσεις του Δήμου προς εθελοντικές οργανώσεις και κοινωνικά προγράμματα.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αιτηθούν για επιχορήγηση θα πρέπει να αποταθούν γραπτώς με επιστολή στο Δήμο Λευκωσίας το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 και η αίτηση να συνοδεύεται από τα πιο κάτω στοιχεία - πιστοποιητικά:

• Κατάσταση μελών διοικητικού συμβουλίου της οργάνωσης - προγράμματος και τη συχνότητα σύγκλισης του συμβουλίου.
• Ελεγμένοι λογαριασμοί για το 2016, στην οποία θα αναφέρονται τα έσοδα - έξοδα της οργάνωσης - προγράμματος.
• Κατάσταση με όλες τις χορηγίες που έχει λάβει η οργάνωση - πρόγραμμα για το 2016 από κρατικές, ιδιωτικές ή άλλες πηγές.
• Κατάλογο με τις δράσεις – παρεχόμενες υπηρεσίες που παρέχονται και ειδικότερα τις υπηρεσίες που έχουν πραγματοποιηθεί το 2016, τις τρέχουσες υπηρεσίες, όπως και αυτές που έχουν προγραμματιστεί για το 2018.
• Αριθμός ατόμων που εξυπηρετούνται από το πρόγραμμα - οργάνωση.
• Αριθμός ατόμων που απασχολούνται στο πρόγραμμα - οργάνωση (προσωπικό ή συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες).

Επιπλέον, στο πλαίσιο καταρτισμού του καταλόγου των οργανώσεων - προγραμμάτων που θα λάβουν επιχορήγηση το 2017, ενδέχεται να πραγματοποιηθεί, κατόπιν συνεννόησης, επί τόπου επίσκεψη στο χώρο λειτουργίας των οργανώσεων -προγραμμάτων από αντιπροσωπεία μελών της Επιτροπής Προνοίας και υπηρεσιακών του Δήμου Λευκωσίας, με σκοπό την ενημέρωση και αξιολόγηση της δράσης του κάθε προγράμματος.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες - διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Έβελυν Χριστοδουλίδου στο τηλέφωνο 22797174.