Εναρκτήρια ποδηλατική βόλτα Ευρωπαϊκής Ποδηλατικής Πρόκλησης 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Εναρκτήρια ποδηλατική βόλτα Ευρωπαϊκής Ποδηλατικής Πρόκλησης 2017
Παρ, 28 Απρ. 2017 10:35
Ο Δήμος Λευκωσίας προσκαλεί όλους τους φίλους του ποδηλάτου στην εναρκτήρια ποδηλατική βόλτα της Ευρωπαϊκής Ποδηλατικής Πρόκλησης 2017 που θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και ώρα 16:45 το απόγευμα!

Αφετηρία και τερματισμός της ποδηλατικής βόλτας θα είναι το Δημαρχείο Λευκωσίας. Η βόλτα είναι κατάλληλη για όλους αφού περιλαμβάνει και μια μικρή διαδρομή εντός Λευκωσίας, που απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες με παιδιά, ενώ όσοι επιθυμούν θα μπορούν να συνεχίσουν για τη μεγάλη διαδρομή των 23 περίπου χιλιομέτρων που εκτείνεται και στη μείζονα Λευκωσία.

Η εναρκτήρια βόλτα γίνεται στο πλαίσιο της 3ης συμμετοχής του Δήμου Λευκωσίας στην Ευρωπαϊκή Ποδηλατική Πρόκληση, έναν ποδηλατικό διαγωνισμό ανάμεσα σε ευρωπαϊκές πόλεις που θα διαρκέσει όλο τον Μάιο. Νικήτρια αναδεικνύεται η πόλη που διανύει τα περισσότερα χιλιόμετρα.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και ανοικτή για όλους. Το μόνο που έχει να κάνει κάθε ενδιαφερόμενος που θέλει να υποστηρίξει τη Λευκωσία στον διαγωνισμό είναι να κατεβάσει στο κινητό του την ειδική εφαρμογή Naviki, να εγγραφεί στην ομάδα της ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (NICOSIA) και κάθε φορά που χρησιμοποιεί το ποδήλατό του να καταγράφει τη διαδρομή του μέσω της εφαρμογής (record trip). (Περισσότερες πληροφορίες για την εγκατάσταση και ενεργοποίηση της εφαρμογής στο https://www.naviki.org/en/naviki/single-pages/ecc-tutorial/)

Ο Δήμος συμμετέχει στην πρόκληση για τρίτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τους Ποδηλάτες Λευκωσία, ενώ φέτος τη διοργάνωση στηρίζει και η Ελληνική Τράπεζα.

Περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση, στη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook https://www.facebook.com/events/1504220596316253/. Ελάτε να βολτάρουμε με το ποδήλατο και να βοηθήσουμε τη Λευκωσία να ανέβει ψηλά στην κατάταξη!