Ο Δήμαρχος Λευκωσίας συγχαίρει την κ. Ελένη Λουκαΐδου για την επανεκλογή της στη θέση της Α’ Αντιπρο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Ο Δήμαρχος Λευκωσίας συγχαίρει την κ. Ελένη Λουκαΐδου για την επανεκλογή της στη θέση της Α’ Αντιπρο
Παρ, 19 Μαϊ. 2017 12:30
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης συνεχάρη την κ. Ελένη Λουκαΐδου, Δημοτική Σύμβουλο Λευκωσίας, για την επανεκλογή της στην θέση της Α’ Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιφερειών, άνευ ανθυποψηφίου.

Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης σε συγχαρητήρια επιστολή του ανέφερε ότι η επανεκλογή της κ. Λουκαΐδου στη θέση της Α’ Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος δείχνει το σημαντικό έργο που επιδεικνύει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο Λευκωσίας που η κ. Λουκαΐδου βρίσκεται σε μια τόσο αξιόλογη θέση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιφερειών, ένα σημαντικό θεσμικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση θεμάτων των τοπικών και περιφερειακών αρχών της. 

Τέλος, ανέφερε ότι είναι σίγουρος ότι η κ. Λουκαΐδου θα συνεχίσει να προωθεί θέματα που αντιμετωπίζει η Λευκωσία, η τελευταία μοιρασμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης, αλλά και η Κύπρος γενικότερα, στους εταίρους μας στην Ευρώπη.