Η Βουλευτής της Συμμαχίας των Πολιτών Άννα Θεολόγου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Η Βουλευτής της Συμμαχίας των Πολιτών Άννα Θεολόγου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Πεμ, 13 Ιουλ. 2017 09:22
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και η πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας κα Κάτια Απέγητου υποδέχτηκαν στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας την κα Άννα Θεολόγου, βουλευτή της Συμμαχίας των Πολιτών την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017.

Η κα Θεολόγου επισκέφτηκε τα άτομα της τρίτης ηλικίας και τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα του Πολυδύναμου και θέλησε να ενημερωθεί για το έργο κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Λευκωσίας, που υλοποιείται μέσω του Πολυδύναμου Κέντρου.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας μαζί με τους λειτουργούς του Πολυδύναμου, ξενάγησαν στο κτήριο την κα Θεολόγου, η οποία συνοδεύονταν από την κα Ελένη Πύργου, κοινοβουλευτική συνεργάτιδα της και τον κύριο Κυριάκο Ιεζεκιήλ, Επαρχιακό Λευκωσίας Συμμαχίας των Πολιτών.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για το σύνολο των κοινωνικών παροχών που προσφέρονται στις ευάλωτες ομάδες του Δήμου Λευκωσίας με έμφαση στα κέντρα απασχόλησης παιδιών, στα καλοκαιρινά σχολεία, στην κατ’ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων και γενικότερα στις υπηρεσίες στήριξης μονογονεϊκών οικογενειών, οι οποίες αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες και οι υπάρχουσες υπηρεσίες δεν κρίνονται επαρκείς για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες τους.

Η κα Θεολόγου εξήρε το έργο του Πολυδύναμου και τόνισε την ανάγκη για την υποστήριξη των τοπικών αρχών με στόχο τη διεύρυνση των κοινωνικών υπηρεσιών που προσφέρονται σε τοπικό επίπεδο και παράλληλα μετέφερε το όραμά της για τη βελτίωση των κοινωνικών παροχών προς τις γυναίκες μονογονιούς, οι οποίες αδιαμφησβήτητα χρειάζονται την έμπρακτη στήριξη της πολιτείας. 

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας ευχαρίστησε θερμά την κα Θεολόγου και τους συνεργάτες της για την επίσκεψη και για την ευρύτερη στήριξη.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας