Απονομή υποτροφιών από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και το CIM

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Απονομή υποτροφιών από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και το CIM
Τετ, 26 Ιουλ. 2017 12:15
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 η απονομή υποτροφιών που προσφέρθηκαν από το Cyprus Institute of Marketing στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύχθηκε με το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και τον Δήμο Λευκωσίας.
 
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και ο Γενικός Διευθυντής του Cyprus Institute of Marketing κύριος Θεοφάνης Χατζηγιάννης απένειμαν τις υποτροφίες στις κυρίες ως ακολούθως: Αλεξάνδρα Ανδρέου 50% υποτροφία για δίπλωμα στο Marketing, Μαρία Ευγενίου 100% υποτροφία για δίπλωμα στο Marketing και Κατερίνα Αθηαινίτου 50% υποτροφία για MBA.
 
O κ. Γιωρκάτζης, ο κ. Χατζηγιάννης και η κα. Κάτια Απέγητου, προεδρέυουσα του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, τόνισαν τη σπουδαιότητα τέτοιων δράσεων στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αυτή τη περίοδο και ευχαρίστησαν θερμά τους Λειτουργούς του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας που συνέβαλαν στο σχεδιασμό, συντονισμό και υλοποίηση της δράσης. Δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην συνέχιση αυτής της συνεργασίας με στόχο την θεσμοθέτηση της και την περαιτέρω ανάπτυξης της.   
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας