Υποτροφίες στους δημότες του Δήμου Λευκωσίας από το CIIM

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Υποτροφίες στους δημότες του Δήμου Λευκωσίας από το CIIM
Δευ, 07 Αυγ. 2017 12:55
Το CIIM - Cyprus International Institute of Management, στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης ως μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης, προσφέρει στους δημότες του Δήμου Λευκωσίας έξι (6) υποτροφίες ύψους 30% για το μεταπτυχιακό  πρόγραμμα MSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Στόχος του CIIM είναι να παρέχει την ευκαιρία σε άριστους φοιτητές να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να αποκτήσουν το δικό τους μεταπτυχιακό τίτλο.

Το ΜSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση λειτουργεί πάνω από 10 Χρόνια και  μετρά πάνω από 500 απόφοιτους, που σήμερα υπηρετούν ως επιθεωρητές, διευθυντές, βοηθοί διευθυντές και εκπαιδευτικοί που διακρίνονται για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και την αποτελεσματικότητά τους. Στόχος είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκών σπουδών σε συνεργασία με εξειδικευμένους ακαδημαϊκούς από διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού που διέπρεψαν στο χώρο της έρευνας.

Το CIIM προσφέρει διεθνούς φήμης & ποιότητας μεταπτυχιακά προγράμματα με  καθηγητές από κορυφαία πανεπιστήμια όπως το Harvard, Cambridge, Yale, UCL.  Στο CIIM λειτουργεί και κέντρο κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων (Executive Education Centre) καθώς και κέντρο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας (ENTICE) που προωθεί τη δημιουργία νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups). Το CΙΙΜ έχει ανακηρυχθεί από το Eduniversal  ως η καλύτερη Σχολή Διοίκησης. Όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα του CIIM είναι πλήρως αναγνωρισμένα από ΣΕΚΑΠ, ΚΥΣΑΤΣ, ΔΙΠΑΕ.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το CIIM στο τηλέφωνο 77772446.