Ο Δήμαρχος Λευκωσίας απέστειλε επιστολή αλληλεγγύης στη Δήμαρχο της Βαρκελώνης και τον Ισπανό Πρέσβη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Ο Δήμαρχος Λευκωσίας απέστειλε επιστολή αλληλεγγύης στη Δήμαρχο της Βαρκελώνης και τον Ισπανό Πρέσβη
Παρ, 18 Αυγ. 2017 12:30
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας απέστειλε επιστολή αλληλεγγύης στη Δήμαρχο της Βαρκελώνης και τον Ισπανό Πρέσβη στην Κύπρο για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην καρδιά της Βαρκελώνης
 
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης μέσα από την επιστολή που απέστειλε στη Δήμαρχο της Βαρκελώνης κα. Ada Colau και τον Ισπανό Πρέσβη στην Κύπρο κ. Angel Lossada, καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση που έγινε την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 στην καρδιά της Βαρκελώνης και εξέφρασε τον αποτροπιασμό, την ανησυχία και τη λύπη του για ακόμα ένα τρομοκρατικό κτύπημα στην Ευρώπη.
 
«Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών της Λευκωσίας, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και την έγνοια μας για τους πολίτες που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση. 
 
Οποιαδήποτε μορφή βίας δεν μπορεί να είναι ανεκτή. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πολεμήσουμε μαζί, με μέσα που δεν διακυβεύουν τον σεβασμό του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε στο πλευρό σας, στο όνομα της δημοκρατίας, της πολιτικής ελευθερίας και του ανθρωπισμού, αξίες που μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν.»