Ο Δήμαρχος Λευκωσίας «μοιράζει» χαρά στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Ο Δήμαρχος Λευκωσίας «μοιράζει» χαρά στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου
Παρ, 22 Δεκ. 2017 15:00
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας «μοιράζει» χαρά στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, η πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και του Δήμου, επισκέφτηκαν σήμερα τους διαμένοντες στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου, με τη συνοδεία Άγιου Βασίλη και πρόφεραν λίγη χαρά στα παιδιά και στις οικογένειες τους, που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται.
 
Στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης και προσφοράς, το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας συγκέντρωσε είδη ατομικής υγιεινής καθώς και προϊόντα για βρέφη και παιδιά, με στόχο να προσφέρει λίγη ανακούφιση στους διαμένοντες στην Κοφίνου, στηρίζοντας το δύσκολο έργο της Υπηρεσίας Ασύλου.
 
Τον Δήμαρχο και την ομάδα του υποδέχτηκαν στην Κοφίνου εκπρόσωποι, της Υπηρεσίας Ασύλου, της εθελοντικής ομάδας «Kofinou We Care» και του οργανισμού EASO (European Asylum Support Office).
 
Την προσπάθεια στήριξαν εταιρίες όπως: οι Αφοί Λανίτη & Coca Cola, Χαράλαμπος Κάττος ΛΤΔ (PALOMA), Harco Trading Ltd & Elite, C.A.PAPAELLINAS Group, Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα καθώς και η υπεραγορά Κυριάκος Παπαγιάννης.
 
Συγκινητική ήταν επίσης η ανταπόκριση του κοινού, το οποίο ευχαριστούμε θερμά, όπως και τις εταιρίες, για την υποστήριξη!
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Capture.JPG