Κλειστό για τη διεξαγωγή εργασιών τμήμα της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου την Τρίτη 27 και την Τ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2018 / Κλειστό για τη διεξαγωγή εργασιών τμήμα της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου την Τρίτη 27 και την Τ
Τρι, 27 Νοε. 2018 08:00
Οι εργασίες αφορούν το έργο της Ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα Χώρου

Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι τμήμα της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, από τη συμβολή της με την οδό Θερμοπυλών μέχρι το σημείο που ενώνεται η Πλατεία Ελευθερίας με την Λεωφ. Κ. Παντελίδη,  θα παραμείνει κλειστό για τα οχήματα για να ολοκληρωθούν οι εργασίες του οδοστρώματος και για να γίνουν όλες οι απαραίτητες συνδέσεις των σημείων φωτισμού.

Οι εργασίες αυτές κρίνονται αναγκαίες αφού το τμήμα αυτό θα δοθεί για χρήση στο κοινό μαζί με τα υπόλοιπα τμήματα του έργου στο επίπεδο της γέφυρας. 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 27 Νοεμβρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018.

Το κοινό καλείται να ακολουθεί τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό και τις υποδείξεις των Τροχονόμων. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή. Προσπάθεια μας είναι η εργασία να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Η φορτοεκφόρτωση στην περιοχή των πεζοδρόμων το πρωί της Τρίτης 27 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί κανονικά, ενώ το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν την οδό Αρσινόης για να εισέρχονται στην περιοχή των πεζοδρόμων.